dr. Tudoroniu Cosmin

Cosmetica Dentara Cluj-Napoca

Cosmetica dentara foloseste tratamente de ultima generatie ce sunt capabile de a transforma zambete si a sterge semnele de imbatranire dentara.

Cosmetica dentara este tratamentul dentar care imbunatateste frumusetea si sanatatea zambetului dvs. si cuprinde o gama de proceduri de la albirea dintilor, aplicarea de bijuterii dentare (cristale dentare), inlocuirea obturatiilor dentare metalice cu obturatii estetice, repararea fracturilor dentare cu lucrari fizionomice din ceramica, pana la indreptarea dintilor.

Bijuteria dentara

Aplicarea de bijuteriilor dentare pe suprafata dintelui este o moda care face zâmbetul sa fie mai special, iar dumneavoastra sa iesiti mai in evidenta.

Bijuteria dentara se lipeste direct pe suprafata dintelui, fiind o metoda neinvaziva si lipsita de durere. Daca vrem sa renuntam la bijuteria dentara, sau sa o schimbam, sanatatea si forma dintelui nu au de suferit.

Albirea

Este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor,atunci cand pacientul doreste acest lucru.

Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai ,vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.

Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

Sugestii de mentinere a unui zambet stralucitor de alb:

  • - pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.
  • - dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.
  • - este indicata o igiena cat mai buna